Avtokleparstvo Piltaver
Marjan Gramc s.p.

O nas

Avtokleparstvo Piltaver, Gramc Marjan s.p. je družinsko podjetje. Na trgu smo prisotni že več kot 50 let in v tem času smo se naučili predvsem prisluhniti vašim željam. 
V primeru poškodovanega vozila vam nudimo celosten postopek, od cenitve škode do prevzema popravljenega vozila. Popravljamo tako osebna vozila, kakor tudi dostavna vozila. Smo odzivni, hkrati pa svoje delo opravljamo odgovorno in kakovostno. Znamo vam svetovati pri popravilu vozila in tudi pomagamo vam urediti vso potrebno dokumetacijo pri novo nastali poškodbi. V kolikor želite dodatne storitve,  se dogovorimo za željeno storitev in poskrbimo, da je tudi ta kvalitetno opravljena. 
Ker se zavedamo, kako pomembno je vaše prevozno sredstvo za vas, smo odzivni in se takoj ko lahko, posvetimo vašemu vozilu. Pri samem popravilu vam vedno svetujemo montažo originalnih rezervnih delov, saj je v tem primeru novo stanje avtomobila skoraj identičeno kot pred poškodbo.
Vsako novo popravilo za nas pomeni nova izkušnja in nov izziv, ki ga z veseljem sprejmemo. Vašim željam prisluhnemo in vedno znova se trudimo, da vam vse zadeve, od urejanje dokumentacije do samega prevzema avtomobila, kar najbolj poenostavimo. 

Vizija

Vsak dan želimo biti boljši, bolj predani strankam. Naša vizija so zadovoljne stranke pri vsakem prevoženem kilometru. To dosegamo s predanostjo strankam in z dolgoletnimi izkušnjami.

Vrednote

Odzivnost in kvaliteta.

Znanje, inovativnost in sposobnost nam omogočajo, da delo opravimo hitro in kvalitetno. Veliko nam pomenita zaupanje in zanesljivost, vendar ne samo znotraj firme, temveč tudi v odnosu s strankami.

Poslanstvo

Z odzivnostjo in kvalitetnim popravilom želimo zadovoljiti naše stranke. 
Pred popravilom svetujemo in upoštevamo želje vsakega posameznika. 
Vedno znova se trudimo in kvalitetno popravljamo vsa vozila.

Na kratko

Pri Avtokleparstvo Piltaver smo specializirani za popravilo poškodovanih osebnih in dostavnih vozil.

novice

Kontakt

Avtokleparstvo Piltaver Marjan Gramc
Prečna pot 4
8250 Brežice.
 
tel: 041 314 512
email: [email protected]
 

Naše storitve

  • kvalitetno popravilo poškodovanih osebnih in dostavnih vozil
  • menjava dvižnega mehanizma na stranskih avtosteklih
  • menjava in vgradnja avtostekel
  • popravilo in varjenje plastičnih avtomobilskih delov
  • cenitev vozila po evrotaksu.
Back to top
Avtokleparstvo Piltaver Marjan Gramc s.p.  ©  2016